Hør Kanye West og Kendrick Lamars nye sang

Hør Kanye West og Kendrick Lamars nye sang

Kanye West og Kendrick Lamar udsender endelig den fulde version af deres fælles sang ''No More Parties In LA''. 

Kanye West luftede første gang samarbejdet i slutningen af skæringen ''Real Friends', der blev udsendt den 9. januar. Siden da havde spekulationer floreret om, at ''Yeezus''-rapperen ville offentliggøre en ny sang hver fredag indtil udgivelsen af hans ottende studioalbum ''Swish'' 11. februar. Dog kom der intet nyt track ud i fredags.

Dette opklarer Wests kone Kim Kardashian dog i et tweet. Hun forklarer, at hendes mand ikke fik udgivet nummeret på den forventede dato, da han havde travlt med at få de sidste detaljer på plads i forbindelse med sin kommende Yeezy-tøjkollektion i Italien. 

Tilbage i 2010 kørte Kanye West samme kampagne i forbindelse med udgivelsen af albummet ''My Beautiful Dark Twisted Fantasy'' og udgav i alt 15 nye sange gennem releases hver fredag i ugen. 

Det kommende album ''Swish'' var originalt sat til at udkomme i 2015, men er blevet forsinket talrige gange, på trods af at West allerede har udsendt fem sange over de sidste 12 måneder. ''No More Parties In LA'' er femte sang i rækken efter ''Real Friends'', ''Facts'', ''All Day'' og ''FourFiveSeconds''. Derudover har sangen ''Wolves'', som er lavet i samarbejde med sangerinden Sia, haft uofficiel premiere under New York Fashion Week.

Lyt til den forsinkede ''No More Parties In LA'' her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA