Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Seksuel medicin på HQ

På fredag vender et særdeles omtalt koncept tilbage på HeadQuarters i Aarhus. Den lokale natklub og spillested får besøg af Mathias Smidt – manden bag konceptet Sexual Healing, og derudover trommeslager i de hårdtslående rockere I'll Be Damned. Lørdag disker han, sammen med kammeraten Thomas Dragsbæk, op med et dj-sæt bestående af de allermest sleske artister, som hjertet kan begære. Vær forberedt på at blive trukket ud på dansegulvet til lyden af 70'erne og 80'ernes kærlighedsmusik fra Marvin Gaye og Chic, når lydsystemet sættes i gang til ære for det feststemte publikum.

Hvad: Sexual Healing

Hvor: HeadQuaters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 22. januar fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 

Shaqs venner

På fredag får Aarhus besøg af den færøske dj Brynjolfur. Allerede en af de mest spændende dj's og producere fra det danske kongerige slår Brynjolfur vejen forbi den aarhusianske natklub Double Rainbow, hvor han disker op med en bred vifte af house, tech og disko. Kridt danseskoene hjemmefra, for dans bliver der rigeligt af, når det lokale publikum præsenteres for seks timers danselyd.

Hvad: Shaq & Friends #5 Feat. Brynjolfur

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 22. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Tysk besøg på Rust

Den københavnske natklub Rust får fredag fornemt besøg, når tyske Adana Twins disker op med deres karakteristiske, dybe elektroniske lyd. På få år har de to herrer bag Adana Twins skabt sig et stærkt respekteret navn på den elektroniske scene, med ørehængende udgivelser som blandt andre "Strange" og "Everyday". Det har sidenhen sikret dem dj-sæt på diverse natklubber i Hamburg, hvor de weekend efter weekend lægger lyd til Reeperbahns fester.

Hvad: Adana Twins

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 22. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Lil Label Night i Odense

På Blasé i Odense præsenteres det fynske publikum for Skandinaviens ypperste hiphop-navne, når Emil Stabil og Young Bong på fredag kigger forbi den lokale natklub. Men ikke nok med det, så har det nye stjerneskud Unge Ferrari taget turen hele vejen fra Norge, hvor han vil fyre op for sin dekadente dansehiphop.

Hvad: Lil Label Night

Hvor: Blasé Club, Overgade 45, Odense C

Hvornår: 22. januar fra kl. 23.59

Hvordan: Facebook-event

 

What Happens er tilbage på Culture Box

Weekenden flyder med tilbagevendende arrangementer rundt omkring i landet, og den københavnske natklub Culture Box lader sig ikke forbigå. På lørdag præsenterer konceptet What Happens, den britiske dj Danny Howells, der er kendt for at fusionere et hav af house-genrer og funk. Lyden er spændende, varieret og yderst dansabel, så skal festen ske i indre København, er der god grund til at aflægge besøg på Culture Box. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: What Happens presents: Danny Howells

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 23. januar fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Nye sager på Vega

Online platformen og dj-kollektivet Apropos Live lancerer på lørdag et nyt koncept i samarbejde med det københavnske spillested Vega, der går under navnet Apropos Late. Tanken bag konceptet er at skabe en unik scene, hvor det danske elektroniske vækstlag kan komme og showcase deres lydmæssige evner, for et åbent publikum. Præsenteret af Apropos Lives egen Sugarbois består aftenens program blandt andet af stjerneskuddene Fabian Mazur og Emil Lange, hvor førstnævnte er spået gennembrud i GAFFAs "De Bliver Store i 2016".

Hvad: Apropos Late #1

Hvor: Vega Klub, Enghavevej 40, Kbh. V

Hvornår: 23. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Flavour og Illa J

Der sker ting og sager den kommende weekend på den københavnske natklub Rust. På lørdag præsenterer den københavnske natklub et lige så imponerende program, som aftenen forinden, når den amerikanske rapper og producer, Illa J aflægger sit besøg. Illa J har efterhånden fået oparbejdet et imponerende cv, siden starten i Detroit. Lillebroren til J Dilla er måske bedre kendt som tidligere medlem af den legendariske hiphop-gruppe Slum Village, og som producer har han arbejdet sammen med Busta Rhymes, De La Soul og Common, for bare at nævne få. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: Flavour: Illa J

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 23. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Holder du den vildeste fest? Send info til fester@gaffa.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA