Smukfest melder udsolgt af partoutbilletter – før ét eneste navn er offentliggjort

Smukfest melder udsolgt af partoutbilletter – før ét eneste navn er offentliggjort

Smukfest 2016 melder her til aften, at samtlige partoutbilletter er udsolgt. Det er rekordtidligt, og tilmed sker det, før festivalen har offentliggjort ét eneste navn. Som noget nyt har festivalen nemlig valgt at vente med at offentliggøre musiknavne, til man kan annoncere størstedelen af programmet.

Offentliggørelsen sker på tirsdag den 26. januar, hvor hovedparten af de 150 kunstnere bliver annonceret, og dem vil du til den tid kunne læse meget mere om på GAFFA.dk – men hemmelighedskræmmeriet har altså ikke afholdt folk fra at købe de cirka 28.000 partoutbilletter.

Fra tirsdag den 2. februar kan man købe endagsbilletter til Smukfest.

Smukfest finder sted 3.-7. august i Dyrehaven i Skanderborg.

I sidste uge kunne festivalen i øvrigt oplyse, at man har droppet planerne om at lave to ens festivaler to uger i træk fra 2017, som byrådet i Skanderborg Kommune ellers har givet lov til. I stedet vil festivalen holde to forskellige festivaler to uger i træk. "Men om vi i den anden weekend så skal lave en stor open air-dancefestival, en comedyfestival eller en weekend fyldt med computerspil eller noget helt fjerde, det ved vi endnu ikke", sagde formand Claus Visby på Smukfests generalforsamling ifølge Aarhus Stiftstidende.

Ved samme generalforsamling kom det i øvrigt frem, at festivalen sidste år for første gang i 17 år fik et underskud, nærmere betegnet et underskud på 2,3 millioner kroner. Festivalen i Skanderborg var udsolgt, men til gengæld tabte man 4,8 millioner på den københavnske aflægger Smukfest Copenhagen, som måtte aflyses grundet svigtende billetsalg.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA