Rihanna surprise-udgiver nyt album

Rihanna surprise-udgiver nyt album

Den Smukfest-aktuelle sangerinde Rihanna har udsendt sit længe ventede ottende album ''Anti''. Det er hendes første fuldlængde-udgivelse siden 2012. Foreløbig er ''Anti'' kun tilgængelig til streaming og downloading gennem musiktjenesten Tidal.

Den eksklusive Tidal-aftale betyder, at albummet vil være tilgængeligt for streaming på sitet for en uge, inden den udkommer på andre platforme, og en 16 numre lang deluxe-version af albummet udkommer i morgen fredag den 29. januar, også på Tidal.

Rihanna smed første hint om den nært forestående udgivelse af ''Anti'' tidligere denne uge, da hun postede et billede af sig selv med Dolce & Gabbana-høretelefoner på med teksten: ''Listening to Anti'', og onsdag udgav sangerinden den nye single ''Work'' med gæsteoptræden fra Drake.

Siden sit sidste album, ''Unapologetic'' fra 2012, har popstjernen fra Barbados været på to verdensturnéer. Hun begyndte igen at røre på sig og satte spekulationer om et nyt album igang i starten af 2015 med singlen ''FourFiveSeconds'', som blev bemærket meget grundet samarbejdet mellem netop Rihanna, Kanye West og den tidligere Beatle Paul McCartney. Senere fulgte ''Bitch Better Have My Money'' og ''American Oxygen''. Overraskende nok er ingen af disse tre singler med på tracklisten for ''Anti''.

Rihanna påbegynder den omfattende verdensturné ''Anti World Tour'' i San Diego i Californien 26. februar. Travis Scott, der var producer på ''Bitch Better Have My Money'', vil være support for hende på den amerikanske del af touren, mens The Weeknd og Big Sean vil opvarme for sangerinden i Europa.

Du kan ud over Smukfest opleve Rihanna i Danmark den 7. juli i år på Refshaleøen i København. Billetter er i salg nu via Billetnet.

Her er den officielle ''Anti'' trackliste:

1. ''Consideration'' featuring SZA
2. ''James Joint''
3. ''Kiss it Better''
4. ''Work'' featuring Drake
5. ''Desperado''
6. ''Woo''
7. ''Needed Me''
8. ''Yeah, I Said It''
9. ''Same Ol' Mistake''
10. ''Never Ending''
11. ''Love on the Brain''
12. ''Higher''
13. ''Close to You''

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA