14-årig pige forvandler Adeles Hello til fede reggaerytmer

14-årig pige forvandler Adeles Hello til fede reggaerytmer

Den 14 årige Rosie Delmah og hendes storebror Conkarah har givet det verdenskendte nummer Hello en helt ny side som et farverigt reggaenummer.

Hittet er oprindelig lavet af den britske superstjerne Adele og er afspillet over 1.000.000.000 gange på YouTube. Når man har hørt Hello (som du næsten ikke kan have undgået) er det ikke ligefrem reggae, der som det første popper op i hovedet. På trods af de modstridende genrer passer nummeret helt perfekt ind i gyngende trommer og hede reggaerytmer.

Det nytænkende cover falder bestemt i god jord; de to reggaesøskende er allerede nået op på 9 millioner visninger på YouTube. Coveret får mange rosende kommentarer med på vejen. "ELSKER det her Adele-cover, de her børn er sindssygt talentfulde," lyder det fra Kardashian-klanens mor, Kris Jenner. På en anden kommentar står der endda: "Elsker den her version mere end Adeles".

Så fra at have været en downtempo-sang om ulykkelig kærlighed, er sangen nu blevet en varm jamaicansk dansebasker lige til at blive i godt humør af på en grå og blæsende fredag. Enjoy.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA