High Voltage Rock Awards hylder rocken til april

High Voltage Rock Awards hylder rocken til april

Danmark fik sidste år en rigtig rock-pris. High Voltage Rock Awards hylder nemlig "den ægte ROCKmusik", som GAFFAs musikanmelder Keld Broksø skrev. Prisen blev indstiftet af rockjournalist Steffen Jungersen og klubejer Martin Jensen, og successen var så stor, at de gentager prisuddelingen den 16. april på High Voltage i København.

Det var behovet for noget, der tilgodeser og kaster lys over den rene rockmusik i Danmark , der fik de to ildsjæle til at udtænke ideen om High Voltage Rock Awards. "Vi fik nok af politisk korrekthed. Nok af de selvbestaltede meningsdanneres diktater. Men mest af alt fik vi nok af påstanden om, at dansk rock er ved at dø. Gu' den ej," fortæller Steffen Jungersen. 

Efter sidste års succes fik de to initiativtagere at vide, at det burde de da gentage igen i år. Det havde de dog allerede på fornemmelsen. Martin Jensen fortæller: "Det var vi nu aldrig i tvivl om, at den måtte. Hvorfor vi allerede nu kan afsløre, at 'High Voltage Rock Awards 2016' kommer til at finde sted 16. april, hvor vi i år vil hylde 'Årets danske rockudgivelse', 'Årets danske rockband', 'Årets danske rockproducer' og mange flere."

Dommerpanelet, der i år bestod af en bred vifte musikmedier, har fundet frem til de nominerede, når der skal uddeles i alt 14 statuetter. Blandt de nominerede i år finder vi mange nye, samt mere etablerede navne som Mike Tramp, Myrkur, Volbeat, I'll Be Damned (billedet), Dizzy Mizz Lizzy og mange flere.

Derudover kan det annonceres, at Hank Shermann (Mercyful Fate) og Michael Denners (Mercyful Fate, King Diamond) nye projekt Denner/Shermann headliner på aftenen. Resten af line-up'et annonceres løbende. Du kan læse mere om eventet på Facebook.

Billetter går i salg tirsdag den 2. februar, klokken 12, og kan skaffes via Billetto.dk her

 

Image and video hosting by TinyPic


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA