Chris Brown: En hvid fyr skal sgu ikke spille MJ

Chris Brown: En hvid fyr skal sgu ikke spille MJ

Den kommende spillefilm "Elizabeth, Michael & Marlon" har vakt opsigt, da det er kommet frem, at den britiske skuespiller Joseph Fiennes skal spille Michael Jackson i den. Kritiske røster finder det mærkeligt, at en hvid skuespiller skal portrættere det afro-amerikanske pop-ikon i komedien. Nu melder Chris Brown sig også på banen med iltre tweets. Det skriver NME.

"I ve' alle sammen, at I er helt galt på den med at have fyr spille MJ. Hvis det er tilfældet LAD MIG SPILLE SUPERMAN. Hvo' for faen gør de det? Er det blackface?" spørger Brown i den første tweet. Og Fiennes skal ikke regne med opbakning fra Brown, der senere tilføjer: "Jeg støtter ikke den latterlige narrøv."

Skuespilleren Joseph Fiennes var selv forundret over, at han blev castet i rollen som MJ i den 30 minutter lange komedie og har udtalt: "Jeg er en hvid middelklassefyr fra London. Jeg er ligeså overrasket, som I må være ... [Michael Jackson] havde bestemt et problem - et pigmenteringsproblem - og det er noget, jeg tror. Han var sandsynligvis tættere på min hudfarve end sin egen oprindelige hudfarve."

Filmen er baseret på en vandrehistorie, som kom frem i amerikanske Vanity Fair i 2011. I artiklen hævdedes det, at Jackson, Elizabeth Taylor og Marlon Brando flygtede fra New York City i en lejet bil oven på terrorangrebene på World Trade Center den 11. september 2001. 

Der skulle naturligvis ikke være noget i vejen for, at Chris Brown blev castet i rollen som Superman i en kommende film, selvom sangerens kritikere nok ville påpege, at der var en lettere ironisk uoverensstemmelse mellem manden fra Krypton og Browns eget privatliv, der til stadighed holder ham i mediernes søgelys. 

Se Chris Browns kritiske tweets her: 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA

// DAN