Guide: Her er ugens bedste sange

Guide: Her er ugens bedste sange

GAFFA kigger tilbage på ugen og guider her dig til ugens bedste sange. Vi har samlet dem i en spillelister på Spotify her forneden. På listen er blandt andre Kill J, The Raveonnettes, Christopher, Zayn og Katrine Stochholm.

Christopher er aktuel med sin splinternye single "Limousine", indspillet med den norske rapduo Madcon. Sangen er efterfølgeren til hittet "Tulips", der udkom i august 2015 og er anden single fra Christophers endnu unavngivne tredje album, der udkommer til foråret. Et album, der følger op på det succesfulde "Told You So" (2014), som fik guld for 20.000 solgte eksemplarer. Du kan læse et lille interview med popcharmøren her.

Zayn Malik, der forlod One Direction i marts sidste år, har udgivet sin første solosingle med tilhørende damphed video – under kunstnernavnet Zayn. Sangen hedder "Pillowtalk" og er skrevet og produceret af Zayn i selskab med de indtil videre ret ukendte sangskrivere og producere MYKL og Levi Lennox.

"En Dejlig Aften" er første solosingle fra tidligere komponist og pianist i Under Byen Katrine Stochhom og er at finde på det kommende debutalbum "Danser Til Radio".

Hør ugens bedste sange i Spotify her:  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA