Tinderbox melder få billetter til torsdagen

Tinderbox melder få billetter til torsdagen

Tinderbox fortæller nu, at der kun er få endagsbilletter til festivalen om torsdagen, hvor navne som Rammstein, The 1975, Of Monsters and Men og The National er på programmet. Der er stadig navne til torsdagsprogrammet, som endnu ikke er offentliggjort.

"Vi er virkelig glade og stolte over, at billetsalget til Tinderbox 2016 går så godt. Vi er på nuværende tidspunkt langt foran salget sammenlignet med samme tidspunkt sidste år, så vi kan se allerede nu, at vi kommer til at overgå vores debut. Vi var selvfølgelig godt klar over, at dagen med Rammstein og The National ville blive meget efterspurgt, men vi havde dog ikke regnet med, at vi allerede nu skulle til at melde få billetter på torsdagen," udtaler festivalen i en pressemeddelelse.

Festivalchef Brian Nielsen ønsker ikke at oplyse til GAFFA, hvor mange billetter der er solgt, hverken af endagsbilletter eller partoutbilletter, eller det samlede antal af endags- og partoutbilletter i salg. Da festivalen blev lanceret i 2014, udtalte Brian Nielsen til Politiken, at målet var at sælge 45.000 billetter i årene 2016-2019. Sidste år solgte festivalen ifølge den daværende talsmand Ole Dreyer cirka 23.000 billetter.

Der sælges endagsbilletter og tre-dages partoutbilletter til Tinderbox. Man kan også købe tre-dagesbillet til VIP-området.

Sådan spiller de offentliggjorte kunstnere:

Hovedscenerne: 

Torsdag: Rammstein, The National, The 1975, Of Monsters And Men, Saybia

Fredag: Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, Years & Years, Malk De Koijn, The Sandmen, Scarlet Pleasure

Lørdag: David Guetta, Suede, Lukas Graham, Jason Derulo, Mac Miller, Minds of 99, Ukendt Kunstner

MagicBox:

Torsdag: Lost Frequencies, Bassjackers, TooManyLeftHands, Steve Angello

Fredag: Otto Knows, Yellow Claw, Don Diablo

Lørdag: Sam Feldt, AV AV AV, EDX

Festivalen finder sted i Tusindårsskoven i Odense torsdag den 23. juni-lørdag den 25. juni. Find billetter via GAFFA Live.

Varm op med lidt Rammstein:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA