MØ annoncerer årets eneste danske indendørskoncert

MØ annoncerer årets eneste danske indendørskoncert

Den danske popdarling Karen Marie Ørsted – alment kendt under kunstneraliaset MØ – indtager fredag den 28. oktober spillestedet Forum på Frederiksberg i København. Dermed bliver koncerten en indendørs en af slagsen.

Fans af den 27-årige odenseanser kan få fingrene i en billet til showet, når det officielle forsalg starter nu på mandag, den 8. februar kl. 10.00 på Billetlugen.

Koncerten, som arrangeres af Beatbox Entertainment, bliver desuden den eneste danske indendørskoncert i 2016 for sangerinden, som i løbet af 2015 for alvor fik sat sit navn på det udenlandske landkort.

MØs og Major Lazers storthit "Lean On" rundede for nyligt 1 milliard visninger på YouTube, og sangen er streamet over 600 millioner gange på Spotify.

2016 bliver året, hvor popstjernen udgiver opfølgeren til det succesfulde debutalbum "No Mythologies to Follow" fra 2014. Indtil videre er frigivet tracket "Kamikaze", som forventes at være på det kommende album. Sangen er produceret i samarbejde med Major Lazer-bagmand Diplo.

MØ er desuden opleves på dette års Roskilde Festival, hvor hun optræder på den prestigefyldte Orange Scene.

Varm op her med "Lean On" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA