Uhørt offentliggør lineup til ny endagsfestival

Uhørt offentliggør lineup til ny endagsfestival

Uhørt har nu offentligjort det fulde line-up til den nye endagsfestival Uhørt Præsenterer...!, som bliver afholdt lørdag den 13. februar i Pumpehuset. 

Festivalen sætter fokus på ny dansk musik, og navnene, der fuldender programmet er Mund de Carlo og Borneland. Derudover kan du opleve Shy Shy Shy, Rest in Beats, Kejthåndet og The New Investors.

Flere af de optrædende er lige nu spirende stjerner: Rest In Beats er blevet anbefalet af KarriereKanonen, Kejthåndet har udgivet en ep, og The New Investors' nyeste single udkom i sidste uge.

De to nye tilføjelser, Mund de Carlo og Borneland fuldender programmet.

Mund de Carlo, med det borgerlige navn Carlos Demsitz, er en dansk rapper. Han er en del af musikkollektivet Struglaz og har deltaget i MC's Fight Night og Rap Slam Battles ud over sit virke som solokunstner. Han står bag flere mixtapes og ep'er. Mund de Carlos seneste album i fuld længde, ''Ordene Først'', modtog fem flotte stjerner af GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr og fik følgende ord med på vejen: "Han er en interessant artist at følge, for han bliver ved med at udvikle sig – bliver ved med at præcisere sin stil og måde at gøre tingene på."

Hør Mund de Carlos hæsblæsende syv minutters rap-magtdemonstration i singlen ''Rap Godt'' her:  

Borneland består af to brødre, der forvandler popmusik til elektroniske og hypnotiserende tracks. De fik stor opmærksomhed med remixet af ''Bug a Boo'' af Destiny's Child, der blev vist på både MTV og opnåede en førsteplads på Hype Machine, en hjemmeside, der danner ramme om en global blog-hitliste.

Hør det vilde remix af ''Bug a Boo'' her: 

Festival Uhørt Præsenterer...! finder sted i Pumpehuset i København lørdag den 13. februar. Billetter kan købes via Uhørts hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA

// DAN