Hvad tror du, Kanye West vil sige med initialerne T.L.O.P?

Hvad tror du, Kanye West vil sige med initialerne T.L.O.P?

Siden Kanye West i morges dansk tid offentliggjorde på Twitter, at Wests nye album, som udkommer på torsdag den 11. februar, har initialerne T.L.O.P. i titlen, har internettet stået på den anden ende for at gætte, hvad disse fire bogstaver står for. På GAFFA-redaktionen vil vi være med i gættelegen og er derfor – efter at have hentet lidt inspiration i cyberspace – kommet op med fem bud på, hvad det famøse T.L.O.P kan stå for.

"The Lord's Only Profit"

Kanye West har i længere tid satset stort på sin karriere inden for modebranchen. Men 625$ for en sort basic-hoodie må være at presse citronen lige rigeligt. Måske Kanye West har indset, at ikke alle var helt dumme nok til at bruge så mange penge på basic-tøj, og at det dermed er musikken, han skal tjene sine penge på i stedet. Således "The Lord's Only Profit".

"The Laptop Once Pinched"

Tilbage i januar udgav West singlen "No More Parties in L.A." som var lavet i samarbejde med Kendrick Lamar. Mod enden af dette nummer kommer West med en meget mærkværdig reference, som har vakt stor opsigt: "And as far as real friends, tell my cousin I love 'em / Even the one that stole the laptop, you dirty motherfucker." Og det er ikke første gang, at Kanye West rapper om denne famøse stjålne bærbare. Fætteren og den stjålne Macbook er også omtalt på nummeret "Real Friends", så hvorfor ikke kalde albummet "The Laptop Once Pinched"? Det virker i hvert fald til, at tyveriet har været en rystende oplevelse for Kanye West.

"The Last One, Promise"

Vi kan ikke komme uden om, at Kanye West er en travl mand. Gift med reality-stjernen Kim Kardashian West, far til to og godt gang i sin egen modelinje. Måske det hele er blevet for meget for Kanye West, og måske er det, han gerne vil sige med sit nye album, at det her album bliver det sidste, promise.

"Terminal Lack of Pussy"

Ifølge Urban Dictionary står T.L.O.P for The Terminal Lack of Pussy. Muligvis er det dette, West gerne vil kalde sin nye plade. Og så igen, manden er gift med Kim Kardashian, kvinden der blev kendt for et sex-tape…

"The Love of Power"

Lad os indse det. Titlen skriger Kanye West. End of story.

Hvad tror du T.L.O.P står for? Stem på din favorit nedenfor, eller kom med dit eget bud i kommentarfeltet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA