Nyhed

Kanye West skaber opmærksomhed på Twitter - igen, igen, igen

Udtalelser om Bill Cosby og sportstøjmærker får internettet til at koge over

Så er den gal igen. Kanye West, som udgiver nyt album i morgen torsdag den 11. februar, skaber endnu engang opmærksomhed på Twitter. Det er udtalelser såsom "1000% there will never be a Kylie Puma anything. That's on my family! 1000% Kylie is on Yeezy team!!!" og "BILL COSBY INNOCENT !!!!!!!!!!", der denne gang har vagt stor opsigt på Wests Twitter-profil.

Kanye West har i flere år indgået et samarbejde med tøjfirmaet Adidas – et samarbejde, der har resulteret i mange kreationer, blandt andet de meget omtalte, og konstant udsolgte Yeezy Boost-sneakers. Wests kærlighed til Adidias har nu ført til, at rapperen er begyndt at lange ud efter andre sportstøjmærker såsom Puma og Nike.

Det var derfor ikke med stolthed i øjnene, at Kanye West så sin svigerinde, Kylie Jenner, indgå et samarbejde med Puma. I går aftes dansk tid skrev West følgende på Twitter:


Adidas-elskeren Kanye West tager tydeligvis Kylie Jenners nye samarbejde med Puma meget personligt og mener, at dette samarbejde vil være med flå familien fra hinanden.


Det er dog ikke første gang, at West har et horn i siden på et sportsmærke, som ikke er Adidas. I sin sang "Facts" proklamerer West, at Nike ikke ville have været noget i dag uden samarbejdet med Drake: "If Nike ain't have Drizzy, man they wouldn't have nothin', woo! If Nike ain't have Don C, man they wouldn't have nothin', ooh!"

Men Puma-udtalelsen var ikke den eneste opsigtsvækkende opdatering på Kanye Wests Twittterprofil i nat. Med opdateringen "BILL COSBY INNOCENT !!!!!!!!!!" fik West endnu engang rettet opmærksomheden mod sig selv.

Det er dog ikke første gang, at Kanye West omtaler den heftigt debatterede tv-vært, Bill Cosby, som af næsten 60 kvinder er blevet beskyldt for seksuelle overgreb. I samme sang som den med Nike, "Facts", rapper West følgende: "Do anybody feel bad for Bill Cosby? Did he forget the names just like Steve Harvey?"


Præcis hvad Kanye West mener med Twitter-opdateringen vides ikke, men én ting er sikkert – manden er god til at rette opmærksomheden mod sig selv, og mon ikke dette blot er meningen med denne Twitter-galskab – umiddelbart før udgivelsen af et nyt album.

Lyt til det omtalte Kanye West-nummer "Facts" her:


ANNONCE