Video: Se Father John Misty og Lana Del Rey i passioneret svingom

Video: Se Father John Misty og Lana Del Rey i passioneret svingom

Singlen "Freak" fra Lana Del Reys seneste plade "Honeymoon" fra 2015 er netop udkommet som musikvideo. I videoen, som kan ses nedenfor, får Del Rey selskab af den koncert-aktuelle indie-rock-kunstner og singer-songwriter Father John Misty – dog kun på billedsiden, ikke på sang.

Father John Misty, som i videoen fremstår som en slags kult-leder, deler en passioneret dans med Lana Del Rey i den nye musikvideo, der er fuld af referencer til stoffer. Efter svingommen fortsætter videoen med en afspilning af Claude Debussys "Clair de Lune", imens to kvinder fortsætter i en stille dans under klart blåt vand. Senere deltager Father John Misty også i denne trippede dans under vandet.

Lana Del Rey har længe været stor fan af Father John Misty. I 2013 udtalte sangerinden følgende til Radio.com: "Jeg lytter ikke til særlig meget nyt musik, men jeg elsker virkelig Father John Misty, som minder mig meget om mine rødder." Så sent som i november sidste år fortalte Lana Del Rey, at hun er Father John Mistys største fan.

Tilbage i 2014 gæstede Father John Misty en række af Lana Del Reys koncerter i USA og er altså nu også aktuel i hendes nyeste musikvideo "Freak", som kan ses nedenfor.

Father John Misty giver koncert i Danmark den 27. maj på Train i Aarhus og den 28. og 29. maj i Falconer Salen i København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA

// DAN