Kanye West afslører albumtitel og trackliste

Kanye West afslører albumtitel og trackliste

Kanye West har nu offentliggjort titlen og sangtitlerne på sit syvende album, der udkommer senere i dag.

Albummet, hans første siden "Yeezus" fra 2013, har fået titlen "The Life of Pablo", og sangtitlerne er som følger:

1. "Ultra Light Beams"
2. "Father Stretch My Hands, Parts 1 & 2"
3. "Freestyle 4"
4. "Famous"
5. "Highlights"
6. "Feedback"
7. "Fade" featuring Post Malone & Ty Dolla $ign
8. "FML"
9. "Real Friends" featuring Ty Dolla $ign
10. "Wolves" featuring Sia & Vic Mensa

Kanye West præsenterer albummet senere i dag i Madison Square Garden i New York, hvor det bliver spillet i sin helhed, men hvor han dog umiddelbart ikke vil optræde. I stedet vil der være show med performancekunstneren Vanessa Beecroft og fremvisning af Wests nyeste skolinje, Yeezy Season 3. Begivenheden bliver streamet på Tidal klokken 22 dansk tid og vist i en lang række biografer verden over, dog ikke Danmark, men blandt andet både Norge og Sverige.
 
Kanye West har under stor mediebevågenhed ændret titlen på albummet adskillige gange i den senere tid. Længe havde albummet titlen "So Help Me God", men så ændrede West det sidste sommer til "Swish", i januar til "Waves", og forleden offentliggjorde han så, at albummets titel havde initialerne "T.L.O.P."
 
Kanye West har offentliggjort en stribe nye sange over det seneste år, men langtfra alle disse er med på det nye album. Således er ingen af sidste års officielle singler "Only One", "FourFiveSeconds" (med Paul McCartney og Rihanna)" eller "All Day" med. Heller ikke sidste måneds sang med Kendrick Lamar, "No Parties in L.A." medvirker, men det gør til gengæld "Wolves" featuring Sia & Vic Mensa og "Fade", som blev lanceret i forbindelse med to modeshows i februar 2015 og september 2015. Også "Real Friends" featuring Ty Dolla $ign, som udkom samtidig med "No Parties in L.A." er at finde på "The Life of Pablo".
 
GAFFAs læsere kunne tidligere på ugen deltage i en afstemning om titlen på det nye album. Se resultatet her.
 
Varm op med et af de nye numre, "Real Friends":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA