Wonderfestiwall 2016 løfter sløret for de første navne

Wonderfestiwall 2016 løfter sløret for de første navne

Bornholmske Wonderfestiwall offentliggør de første fire navne til festivalprogrammet 2016.

Rockdrengene fra Dizzy Mizz Lizzy, popfyrene fra Scarlet Pleassure, r&b-duoen Phlake samt singer-songwriteren Alex Vargas er blandt de optrædende ved festivalen på solskinsøen.

Festivalen finder sted ved foden af bogruinen Hammershus ved Opalsøen fra den 18- 21. august 2016.

Dizzy Mizz Lizzy

Den danske rockgruppe Dizzy Mizz Lizzy rocker i sensommerbrisen på krøllebølleøen til august. Rockbandet fra 1988 vendte tilbage på musikscenen i år 2015 efter en opløsning i år 1998. I år 2015 udgav Dizzy Mizz Lizzy de to nye numre "I Would If I Could But I Can't" og "I made to believe" som den første musik, bandet havde udgivet i nitten år. I støbeskeen har rockdrengene et nyt album, der udkommer i foråret 2016.

Dizzy Mizz Lizzy har i løbet af 2015 været aktuel på diverse koncertscener. (Læs GAFFAs seksstjernede anmeldelse fra koncerten ved T. Hansen Arena i Fredericia) Til sommer er det Bornholm, der får lov til at huse det rockbaserede trekløver. Koncerten bliver et møde med den velkendte Dizzy Mizz Lizzy-rock, som sættes i en symbiose med nye toner fra det kommende album. Varm op med rocktonerne fra Dizzy Mizz Lizzys 2015-hit " I Would If I Could But I Can't"

Scarlet Pleasure

De unge poppede r&b-fyre fra Scarlet Pleasure vender tilbage på scenen ved Wonderfestiwal, som de gæstede i år 2014. En omgang liderlig fløde er de ord, drengene bruger til at beskrive deres musik med. Efter at have boet en lang periode i New York er popdrengene kommet til Danmark med rygsækken fyldt med erfaring og musikalsk inspiration. Deres seneste musikalske velskummede flødeørehænger er singlen "Wanna Know", som popdrengene opkaldte efterårets turné efter. Fyr op for de poppede toner her:

Alex Vargas 

Kunstneren bag "Shackled Up" og "Giving Up The Ghost" gæster solskinsøen til august. En københavnerfyr med sydamerikanske rødder, der har opbygget sig en national såvel som en international karriere.

Den britiske presse har spået Alex Vargas til at blive den nye Steve Winwood, grundet hans beundringsværdige stemme. Herhjemme fik debutalbummet "Howl" en firestjernet anmeldelse af GAFFA. (Læs anmeldelsen her)

Magasinet beskriver Alex Vargas musik som " Fængende excentrisk stykke elektrificeret soul/r&b"

Ud over at den unge singer-songwriter optrådte ved GAFFA-Prisen 2015, er han aktuel med sit seneste udspil i form af ep'en "Giving Up The Ghost". Hør sangen af samme titel her: 

Phlake

R&b-gruppen bestående af Mads Bo og Jonathan Elkær udgav sangen "Pregnant" i efteråret 2015. En hyldest til den gravide kvinde. Nu er Phlake klar til at ramme Bornholm med deres såkaldte rhytm'n'balls lyd, hvor r&b-toner krydres med hiphoppens hårde udtryk.

Københavnerdrengene Jonathan Elkær og Mads Bo producerer ikke kun musik sammen. Jonathan Elkær har blandt andet arbejdet sammen med Suspekt i forbindelse med rapgruppens produktionen af Roskilde 2015-udgivelsen "Det Bedste Til Smatten" sammen med rapperen Jooks. Varm op i vinterkulden med sangen "Pragnant":

Festivallen finder sted mellem den 18 – 21. august ved Allinge på Nordbornholm

Partout (Alle tre dage): 515 kr.

Dagsbillet: 295 kr.

Festivalbilletter kan findes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA