Christopher er nummer 1 i Kina

Christopher er nummer 1 i Kina

Det er ikke kun danskerne, der holder af den krølhårede popcharmør Christopher. I Kina har den unge sangers seneste hit "Limousine" fået en topplacering på den kinesiske musikliste The QQ Music for vestlig musik, fortæller han på Facebook – foran Alan Walkers "Faded" og Zayns "Pillowtalk". Dog er det ikke første gang, at Christopher betræder denne hitliste. Sangen "CPH Girls" fra 2014 fik en anden plads på The QQ Musics hitliste. QQ Music er hitlisten for QQ Service, Kinas største streamingtjeneste.

I 2015 blev Christopher hyldet af det kinesiske folk ved den kinesiske V Chart Award. Her modtog den danske popsanger prisen "The Most Promising Artist Of The Year". Prisen blev uddelt på baggrund af streams, et juryudvalg samt en online-afstemning blandt V Charts brugere. 

Sangen "Limousine", som den unge sanger har parkeret på den kinesiske hitliste, er indspillet i samarbejde med den norske rapduo Madcon. På nuværende tidspunkt arbejder Christopher på sit tredje album, som udkommer til foråret. Mens vi venter på Christophers album, kan du varme op med sangen "Limousine".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA