Charlie Puth fylder DR Koncerthuset med poptoner

Charlie Puth fylder DR Koncerthuset med poptoner

Lørdag den 30. april gæster den amerikanske sanger Charlie Puth DR Koncerthuset. Ud over sangen "Marvin Gaye" er den amerikanske pop- og r&b-sanger lige nu aktuel med singlen "One Call Away"

Charlie Puth udgav den 29. januar sit debutalbum "Nine Track Mind".

I år 2014 var Charlie Puth med til at synge på og co-producere Wiz Khalifas Grammy-nominerede hitsang "See You Again", som er kendt fra filmen "Furious 7". Balladen blev et firdobbelt platinsælgende hit, der toppede Billboard 100-listen i 12 uger og dermed blev den rapsang, der har ligget længst som nummer et på listen.

Charlie Puth har samarbejdet med en del kunstnere. Ud over at være supportartist for Meghan Trainor på hendes turné i USA har Charlie Puth hittet med sangen "Marvin Gaye", der kastede en platinplade fra sig. Derudover har den unge sanger skrevet og produceret sange for en lang række kunstnere som Lil Wayne, Jason Derulo, Stevie Wonder, Meghan Trainor, Trey Songz og Fergie.

Ud over nomineringer ved MTV Europe Award samt Golden Globe var Charlie Puth nomineret til gårsdagens Grammy-show, hvor sangeren for sin tjans som gæstevokal på hittet "See You Again" med Wiz Khalifa var nomineret til priserne "Song Of The Year" samt "Best Pop Duo/Group Performance"

Mens vi venter på, at Charlie Puth gæster Studie 2 i DR Koncerthuset, kan du høre sangerens seneste musikalske påfund i form af singlen "One Call Away".

Kort før jul gav Charlie Puth et interview til GAFFA – læs interviewet her.

Billetsalget begynder 19. februar klokken 10. Find billetter til koncerten via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA