Alex Vargas giver ekstrakoncert i Store Vega

Alex Vargas giver ekstrakoncert i Store Vega

Det er tre uger siden, at billetterne til Alex Vargas første koncert i Store Vega den 27. april blev sat til salg, og da der ikke gik længe før netop disse billetter var udsolgt, annoncerer Vargas nu, at han giver ekstrakoncert i Store Vega mandag den 2. maj.

Den danske Vargas (hvis far er fra Uruguay) har tidligere spillet på både Ideal Bar og i Lille Vega, men det er første gang, Vargas skal give koncert i Store Vega – og så endda hele to gange.

Da Vargas var blot 17 år gammel brændte han sine skolebøger i baghaven og rejste til London for at forfølge drømmen som musiker. I dag, 10 år senere er Vargas blandt andet kendt for hittet "Solid Ground".

Vargas popularitet kan ses på den håndfuld af udsolgte shows, han har bag sig blandt andet fra sin efterårsturné, hvor danskeren spillede for fulde huse i England, Holland og Tyskland. Til sommer giver Vargas koncert på de to engelske festivaler Bestival og Latitude Festival. I Danmark gæster han indtil videre Smukfest og Wonderfestivall på Bornholm.

Køb biletter til koncerten i Store Vega mandag den 2. maj via Billetnet – eller køb biletter til Smukfest og Wonderfestivall via GAFFAs festivalguide.

Vargas har netop udgivet sin ep "Giving Up the Ghost" med blandt andet nummeret "Shackled Up", der tidligere har været P3s Uundgåelige. Lyt til "Shackled Up" her og se nedenfor Alex Vargas synge "Solid Ground" til GAFFA-Prisen 2015 – og få stående ovationer:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA