Bowies søn: Gagas hyldest var alt for gakgak

Bowies søn: Gagas hyldest var alt for gakgak

Lady Gagas hyldestshow til afdøde David Bowie, der ellers har fået folk verden over til at klappe i hænderne af begejstring, havde ikke helt samme effekt på Bowies søn, Duncan Jones. Tværtimod.

Den britiske filmmand havde angiveligt som mange andre været spændt på Gagas tribut til faderen Bowie, men i stedet for indfrielse af forventninger måtte Jones erkende sig mildest talt skuffet.

Jones gik på Twitter for at udtrykke sin skuffelse over hyldesten, som lød på:

"Overgearet eller irrationelt, typisk som følge af forgabelse eller overdreven begejstring; mentalt forvirret." For pokker! Hvad ER det ord?!"

Her ses det originale tweet fra @ManMadeMoon

 

Jones ordvalg er meget lig ordbogsdefinitionen af "gaga", hvilket forskellige medier har luret. Måske var sønnens tweet i virkeligheden et mislykket forsøg på at være morsom, men indtil det er bevidst, er Jones stemplet som Gaga-fornægter.

Gagas show, som bestod af et medley af nogle af Bowies største hits – "Space Oddity", "Changes", "Ziggy Stardust", "Suffragette City", "Rebel, Rebel", "Fashion", "Fame", "Let's Dance" og "Heroes," – har ellers af mange været omtalt udelukkende i positive toner. Se GAFFAs omtale af sangerindens hyldest her

Duncan Jones, hvis borgerlige navn lyder Duncan Zowie Haywood Jones, er foruden søn af afdøde megastjerne David Bowie også kendt som skaberen af filmene "Moon" (2009) og "Source Code" (2011) samt den kommende "Warcraft".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA