Eric Clapton klar med nyt album til foråret

Eric Clapton klar med nyt album til foråret

Eric Clapton udgiver sit 23. album "I Still Do" den 20. maj i år på selskabet Surfdog Records. Albummet er indspillet i samarbejde med produceren Glyn Johns, som tidligere har arbejdet med navne som The Rolling Stones, Eagles, Led Zeppelin og The Who.

Det er dog ikke første gang, Clapton har indgået et samarbejde med Johns. Albummet "Slowhand" fra 1977 med hits såsom "Cocaine", "Wonderful Tonight" og "Lay Down Sally" var indspillet sammen med Johns.

"Dette var endelig en mulighed for at arbejde med Glyn Johns igen, og samtidig med, tilfældigvis, 'Slowhands' 40 års jubilæum for," siger Clapton om samarbejdet ifølge Rolling Stone.

Mange af de musikere, Clapton har med på dette album, er musikere, Clapton har arbejdet sammen med tidligere. Dette inkluderer blandt andre trommeslageren Henry Spinetti, bassisten Dave Bronze, guitaristen Andy Fairweather Low og organisten Paul Carrack.

Tracklisten til det kommende album "I Stil Do" ser ud som følger:

1. "Alabama Woman Blues"

2. "Can't Let You Do It"

3. "I Will Be There"

4. "Spiral"

5. "Catch the Blues"

6. "Cypress Grove"

7. "Little Man, You've Had a Busy Day"

8. "Stones in My Passway"

9. "I Dreamed I Saw St. Augustine"

10. "I'll Be Alright"

11. "Somebody's Knockin'"

12. "I'll Be Seeing You"

Imens vi venter på det nye album, kan vi passende lytte til "Wonderful Tonight", som var indspillet sammen med Glyn Johns:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA