Video: Svenske sangdivaer sammensmelter i ny single

Video: Svenske sangdivaer sammensmelter i ny single

Ved den svenske Grammis løftede Zara Larsson, Elliphant og Icona Pop sløret for resultatet af et nyt musikalsk samarbejde. De tre popnavne har sammen udgivet singlen "Someone Who Can Dance", som de fire svenske sangdivaer performede på scenen ved det svenske Grammis-show.

På den svenske scene flød det med elektroniske toner, når de fire sangerinder indtog scenen. "Jeg vil have en, der kan danse, ikke en jeg kan tale med," lød det fra højtalerne. Dette budskab blev slået fast med syvtommersøm, da de fire sangerinder skabte en elektronisk club-stemning ved award-showet. Badet i limegrønt scenelys fyrede pigerne op for diverse dansemoves og den nye single "Someone Who Can Dance".  

De tre svenske kunstnere har alle i løbet af kort tid sat deres musikalske aftryk på musikscenerne. Zara Larssons hit "Never Forget You" er netop kommet på den amerikanske hitliste BillBoard Hot 100, hvor den har fået en 83.-plads. Derudover er Zara Larsson i morgen aktuel på singlen "Girls Like" med den engelske rapper Tinie Tempah.  

Den svenske elektropopduo Icona Pop fik gennembrud med hitsinglen "I Love It" fra debutalbummet "Icona Pop" udsendt i 2012. Sangen fik en tredjeplads på diverse hitlister i blandt Sverige, Australien, Østrig, Tyskland og Storbritannien. Derudover har den svenske pigegruppe varmet op for One Direction på drengenes stadionturné i 2015.

Den svenske rapper, sanger og sangskriver Elliphant har samarbejdet med den odenseanske sangfugl MØ i forbindelse med hittet "One More". Derudover har hun været gæstesanger på David Guettas "No Money No Love" fra år 2014. Lige nu er hun aktuel med singlen "Spoon Me", som er på vokalistens kommende album "Living Life Golden".

Ved den svenske Grammis kunne man opleve en pose blandede bolsjer bestående af de tre navne. Hør de elektroniske toner fra sangen "Someone Who Can Dance" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA

// DAN