Roskilde Festival-band aflyser – erstatning fundet

Roskilde Festival-band aflyser – erstatning fundet

Det amerikanske band Twitching Tongues aflyser koncerten på Roskilde Festival. Men festivaldeltagerne bliver ikke snydt for de vilde punktoner. Det amerikanske punkband Letlive. (billedet) gæster i stedet Roskilde Festival.

"Det er med tunge hjerter, at vi må annoncere vores aflysning af Roskilde Festival samt resten af vores sommer-Europa-turné," lyder det fra Twitching Tongues i en udtalelse til Roskilde Festival. Årsagen til aflysningen er ukendt. Men bandet håber dog på at kunne spille på Roskilde Festival i år 2017.

I år erstattes den aflyste koncert af en koncert med Letlive. Punkdrengene arbejder lige nu på deres fjerde studiealbum med titlen "If I'm the Devil…" Letlive. består af forsanger Jason Aalon Alexander Butler, guitarist Jeff Sahyoung, bassist Jay Johnson samt trommeslager Loniel Robinson. På den musikalske scene repræsenterer de fem herrer punkmusikken, som de tilsætter musikalske genrer som rock og soul.

Kan du ikke vente på, at Letlive. indtager scenen på Roskilde Festival, kommer her sangen "Banshee" fra bandets seneste album "The Blackest Beautiful" fra år 2013.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA