Dúné afslutter turné med eksklusiv koncertoplevelse

Dúné afslutter turné med eksklusiv koncertoplevelse

Rockbandet Dúné afslutter deres turné med en eksklusiv koncert i Falconer Salen den 11. november 2016. Ifølge drengene kan publikum se frem til en helt unik Dúné-oplevelse. En energisk aften, der byder på en vild sætliste og et stort sceneshow. Desuden vil en række gæsteoptrædener være en del af koncertens musikalske indhold.

Hvad der præcis kommer til at ske på aftenen og hvilke kunstnere, der kommer til at indtage salen, er dog uvist. Det eneste, bandet kan afsløre er, at det bliver en exceptionel unik aften.

De danske skinny-jeans-klædte rockdrenge startede året ud med en af de største turneér, bandet har haft til dato i Danmark. Turnéen hedder "The Grand Tour", hvoraf navnet stammer fra en fankonkurrence på Facebook.

"The Grand Tour" mistede sin mødom i Birkerød på spillestedet Mantzius i Birkerød den 22. januar. Siden januar har de danske koncertsale været fyldte. Spillesteder i byer som Odense, Silkeborg, Aarhus, Skagen og Vordingborg har måttet melde udsolgt. Om turnéen siger bandet forsanger Mattias Kolstrup:

"Det er rørende at se mange af de samme mennesker dukke op igen og igen til vores koncerter. At se mennesker fra alderen 6 til 80 år, der bliver samlet af vores musik – det er stort."

Koncerterne på "The Grand Tour" har budt på gamle Dúné-klassikere såvel som spritnye hits som "Never Be Alone" og ""Unstoppable". Deruodver er koncerten krydret med et par af de såkaldte dúneficerede sange fra tv-programmet Toppen af Poppen. GAFFA gav Dúnédrengene en firestjernet anmeldelse efter deres koncert på det aarhusianske spillested Train. (læs anmeldelsen her)

Udover Dúnés seneste singleudgivelse "Trying to Get to You" fra september, har bandet offentliggjort, at singlen "Never Be Alone" snart vil udkomme. Selvom bandet ikke har været albumaktuel siden år 2013 med albummet "Wild Hearts", har drengene haft gang i forskellige musikalske sideprojekter. Mattias Kolstrup har været gæstesanger på Oh Lands sang "Åbne Hjerter", mens keyboardspilleren Ole Bjørn kører musikprojektet Gong Fellaz i samarbejde med musikeren Tim Braüner. 

Efter en lang Ttrné melder bandet ud, at de afslutter "The Grand Tour" den 11. november klokken 20:00 med et brag af en Dúné-oplevelse i Falconersalen. Billetterne koster 225-275 kr og kan findes via GAFFA Live

Som koncertopvarmning kan du høre bandets seneste single "Trying To Get To You" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA