Musikvideo-premiere: Act Of Instinct skruer op på Miley

Musikvideo-premiere: Act Of Instinct skruer op på Miley

Aarhusianske Act of Instinct har fundet ny metallisk tyngde og er aktuelle med musikvideo til deres anden single, "Miley". Du kan eksklusivt se den her forneden.

Den hårdtslående "Miley" handler om ungdomsoprør efter årtusindskiftet, hvor chokeffekt ikke længere gør sig gældende i samme omfang som tidligere. Bandet fortæller om musikvideoen: "Den er vores måde at vise på, at man ikke trække en lige streg fra det borgerlige liv i forstæderne med ligeklippede hække og nyvaskede biler og det, der egentlig foregår inde bag facaden."

Musikvideoen er bandets fjerde med instruktør William Findinge og er produceret af Mikkel Madsen for Pink Floor Records. Den er samtidig anden del af en musikvideo-quatrologi, og det betyder samtidig, at handlingssporet kan føles pludseligt afbrudt. De spørgsmål, som føles ubesvarede, vil blive besvaret i de to kommende musikvideoer fra bandet. I juli sidste år udkom den første single, "Feel the Fall", som du kan se her.

Act Of Instinct består af Mikkel Madsen (vokal), Jesper Egeberg (vokal/guitar), Dennis Rasmussen (leadgutiar), Hjalte Buch (bas) og Toke Warming (trommer). De blev dannet i 2013 og har siden bestræbt sig på at skabe lyden af et hardrock-band anno 2015, hvor både live-spænding og catchiness er i forsædet.

Act Of Instinct har en ep på trapperne, som kommer til at bestå af de fire singler, der alle får billedside også. Den er indspillet i Feedback Studiet med Magnus Vad i producerstolen og udkommer senere i år.

Bandet er blevet valgt til at åbne for de aarhusianske heavy-helte I'll Be Damned, som for tiden er på Danmarks-turné, når de rammer Atlas i Aarhus den 3. marts. Billetter er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

Se "Miley" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA