Tidligere Guns N' Roses-medlem: Turné er pengegrisk nostalgi

Tidligere Guns N' Roses-medlem: Turné er pengegrisk nostalgi

Om lidt over en måned går mange rockfans store fantasi i opfyldelse, når Axl Rose, Slash og Duff McKagan atter står sammen under navnet Guns N' Roses. Den længeventede genforeningsturné bringer de ældre medlemmer tilbage i folden, mens resten af medlemmerne til turnéen stadig ikke er bekræftede. Man skal dog nok ikke forvente at se multi-instrumentalisten Chris Pitman på scenen. Det skriver NME.

Selvom Pitman ikke var involveret i Guns N' Roses i bandets absolutte storhedstid, har han dog været medlem af bandet i snart 20 år - længere tid end både Slash og McKagan. Derfor kan man måske også forstå hans frustrationer, da han for nylig blev spurgt om sin status i GNR. Han antyder nemlig, at han uden varsel er blevet vist døren. 

I et nu slettet opslag på de sociale medier (som du kan se et screenshot af her forneden), refererer Pitman til genforeningensturnén som en "nostalgi-turné" og tilføjer "please don't mention those who are there the last 20 fucking years … oh god no!! … (a money grab) FU."

Image and video hosting by TinyPic

Consequence of Sound skrev i januar, at det med stor sandsynlighed kom til at være medlemmer fra bandets "Chinese Democracy"-periode i slutningen af 00'erne, som vil stå bag Axl Rose, Slash og Duff McKagan, når genforeningsturnéen starter. Sitet nævnte specifikt keyboardspiller Dizzy Reed, multi-instrumentalist Chris Pitman, rytmeguitarist Richard Fortus, og trommeslager Frank Ferrer. Pitman synes nu at være ude i kulden. 

Derudover rygtes det, at Slash har været i studiet for at indspille nyt materiale til Guns N' Roses. Bandets tidligere publicist, Arlett Vereecke, fortæller Classic Rock, at Slash har haft travlt alene i studiet. "Jeg ved, at de er i gang med at indspille noget. De laver bestemt et eller andet der i studiet. Axl har ikke været der, men Slash er der uden tvivl, og det er ikke for et andet projekt."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA