Guide: Ugens bedste sange

Guide: Ugens bedste sange

Vi nærmer os med hastige skridt marts, og i dag virker vejret endelig til at have forstået, at vi savner forår. I det flotte solskinsvejr kan du passende nyde GAFFAs guide til ugens bedste sange. På spillelisten, som du kan høre her forneden i Spotify, er blandt andre Iggy Pop, Moses: "Andreas", Jake Bugg, Anya og The Raveonettes.

Zayn Malik er aktuel med sit debutalbum, "Mind of Mine", den 25. marts. Seneste smagsprøve fra albummet er popballaden "It's You". Siden Zayn Malik den 29. januar debuterede med singlen "Pillowtalk", har den unge sanger med en fortid i One Direction toppet hitlisterne rundt omkring i verden.

Danmark har måske fået en ny popprins i form af JOHS. Han debuterede i denne uge med singlen "Addicted" med tilhørende musikvideo. Den nye single er for det popglade publikum, der gerne vil høre en moderne kærlighedsfortælling.

90'er-bandet All Saints er efter flere års fravær endelig klar med deres fjerde album den 8. april. "Red Light" kommer det til at hedde. Førstesinglen "One Strike" udkom i fredags, og nu er spørgsmålet så, om de fire kvinder kan genoplive tidligere tiders store hitlistesucces.

Hør ugens bedste sange i Spotify her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA