Tricky krydrer det danske forår med vilde raptoner

Tricky krydrer det danske forår med vilde raptoner

Den engelske rapper Tricky kommer til Danmark. Med vilde raptoner og saftige hiphopbeats indtager han Pumpehuset i København den 17. april efterfulgt af en koncert på det aahusianske Voxhall den 18. april.  

Med sig i bagagen har Tricky sit seneste projekt "Skilled Mechanics", som udkom den 22. januar. Albummet er produceret med hans mangeårige samarbejdspartnere DJ Milo og Luke Harris. 

"Skilled Mechanics" er et kollaborativt sideprojekt, som har givet rapperen mulighed for at arbejde sammen med mange forskellige artister. Her har den danske electropop-darling Oh Land haft æren af at være gæstesanger på nummeret "I'm Not Going". Derudover indeholder albummet andre features fra artister som rapperen Ivy og sangerinden Francesca Belmonte.

Dog har samarbejdet med de forskellige kunstnere ikke betydet, at rapperen har sat sig selv på sidelinjen. På albummet "Skilled Mechanics" har rapperen skuppet sine egne vokaltalenter frem på forreste række. Tricky gæstede Danmark i år 2013, hvor han afholdt koncert på Lille Vega i København. (Læs koncertanmeldelsen her)

Billetinformationer: 

Pumpehuset: 230kr. + gebyr
Voxhall: 240kr. + gebyr
Billetsalget starter tirsdag 1. marts kl. 10.00, og billetter kan findes via GAFFA.dk/live.

Mens vi venter på, at vi kan kaste håndtegn til Trickys rim, kan allerede øve os med denne liveperformance af nummeret "Nothing's Changed" fra albummet "Skilled Mechanics", som Francesca Belmonte er gæstesanger på. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA