Lukas Graham nærmer sig amerikansk top 10

Lukas Graham nærmer sig amerikansk top 10

Lukas Graham's "7 Years" rykker længere op på den amerikanske singleliste på Billboard. Nu har sangen "7 Years" fået en 12. plads på listen, hvilket er den bedste placering, sangen nogensinde har haft på plademarkedet. Det er Ekstra Bladet, der har fået adgang til ugens hitliste allerede nu, selvom den først bliver offentliggjort på torsdag.

I sidste uge lå "7 Years" på en 20. plads. I alt har "7 Years" haft seks uger på listen. Men det er første gang, at hittet ligger så tæt på førstepladsen, hvor Rihanna og Drake triumferer med sangen "Work"¨

Lukas Grahams "7 Years" har taget verden med storm. I Storbritannien, Australien, Sverige, Irland, Holland, Belgien, New Zealand foruden Danmark har sangen toppet hitlisterne.  

Fredag den 25. marts udkommer Lukas Grahams seneste, andet album "Lukas Graham" i en international version. Derudover tager bandet på klubtur i Los Angeles til foråret. Foruden festivalkoncerter på NorthSide i Aarhus og Tinderbox i Odense afholder Lukas Graham to store danske koncerter ved Mølleparken i Ålborg og Østerbro Stadion i København. (Læs mere koncerterne her)

Lyt til sangen "7 Years" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA