Se Danni Toma på tåget bytur i ny video

Se Danni Toma på tåget bytur i ny video

Den aalborgensiske rapper Danni Toma har netop offentliggjort sin nye video til sangen "Rotation". I videoen følger man ham på en tåget bytur, hvor han byder sin krop lidt af hvert, blandt andet tung røg.

Danni Toma har fået flere gode anmeldelser af sit seneste album "Grå", der udkom i november sidste år. Han har derudover opnået tre nomineringer til Steppeulven for "Årets Bedste Danske Album", "Årets Tekstforfatter" og "Årets Producer". Han er også nomineret til Nordic Music Prize for "Årets Bedste Skandinaviske Udgivelse".

GAFFAs anmelder gav albummet "Grå" fem stjerner med ordene "Danni Toma er vokset fra en snøvlende poetisk spirrevip til en helstøbt sangskriver, der fremstår mere og mere selvsikker i sit grænsesøgende udtryk".

Danni Toma fortæller selv om sangen "Rotation":

"Rotation er indspillet i Aarhus sammen med Tais og Noodle tilbage i marts 2014. Det var et af de første numre, vi lavede til "Grå". Sangen er skabt af frustration over det tanke-mylder, jeg døjede med dengang. Jeg kunne ikke holde fast i dem, eller finde rundt i dem. Mine følelser prøvede at fortælle mig noget, men jeg kunne ikke helt finde ud af hvad. Når jeg lytter til den nu, kan jeg mærke det opråb, jeg havde til mig selv. Jeg måtte ikke stå stille. Fang tankerne, forstå dem. Det er et nummer, vi alle er rigtig stolte af". 

Se videoen til "Rotation" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA