Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Tunge drenge i Kødbyen

Skyd weekenden i gang på KB3 i Kødbyen, som fredag gæstes af duoen Tube & Berger, der har en helt særlig status inden for house-musikken. Den tyske duo er blandt verdens mest eftertragtede lydsmede, når det kommer til remix, der har bragt dem til Ibiza og den belgiske festival Tomorrowland.

Hvad: Tube & Berger

Hvor: KB3, Kødboderne 3, Kbh. V

Hvornår. 4. marts fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

En særlig gæst i boksen

Fredag gæstes natklubben, Culture Box i det indre København af britiske Erol Alkan, der vil sørge for tunge beats til fredag nat. Alkan har længe været en stor spiller, når det kommer til elektronisk musik, som blandt andet direktør hos Phantasy Label, og først i efteråret 2013 udgav Alkan sin første ep.

Hvad: Culture Box Presents: Erol Alkan

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 4. marts fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Den virale rapsensation

Fredag gæster intet mindre end en viral rapsensation natklubben, Rust på Nørrebro, når amerikanske Father kigger indenfor og kaster rim afsted til det fremmødte publikum. Som grundlægger og bannerfører i hiphopkollektivet Awful Records har Father haft del i skabelsen af hjembyen Atlantas hiphopundergrund. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: Flavour: Father (Natkoncert)

Hvor: Rust, Gulbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 5. marts fra kl. 23.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Natbar holder det familiært

Det holdes inde for husets vægge, når to generationer på lørdag mødes bag pulten og sender elektroniske toner af sted. Aftenens nok mest prominente gæst er DJ T.O.M., der efterhånden er hyppig herre til Danmarks elektroniske fester. Baggrunden ligger i den danske dub-duo, Lulu Rouge, der foruden egen succes i tidens løb har haft nære samarbejder med Trentemøller og Mikael Simpson.

Hvad: DJ T.O.M. & August

Hvor: Natbar, Nyrupsgade 39, Kbh. V

Hvornår: 5. marts fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Reggae på Docken

I samarbejde med det lokale spillested, Ny V58 i Aarhus, er der lørdag Reggae On The Dock, der i denne anledning har formået at invitere ingen ringere end Sister Nancy. Sister Nancy var i sin tid den første jamaicanske kvinde til at forlade øen og tage på en international turné samt var den første kvinde til at optræde på den legendariske reggae-festival Sunsplash i Jamaica. Det er altså vaskeægte legendemateriale, der på lørdag kigger forbi Aarhus. Læs mere om aftenens øvrige artister her.

Hvad: Reggae On The Dock

Hvor: Ny V58, Vestergade 58, Aarhus C

Hvornår: 5. marts fra kl. 20.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Fruity farver under regnbuen

Fredag står i farvernes tegn, når natklubben Double Rainbow i Aarhus indhylles i heste-visual, sære kryds mellem enhjørninger og katte og naturligvis sprøde, dansable beats. Bag lydsystemet står Roussakis, der ofte er at finde i det lokale festmiljø, så der kan roligt håbes på vil stemning og lækre rytmer.

Hvad: Feed the Horse

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 5. marts fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til fester@gaffa.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA