Video: Phlake drømmer om at smadre skyer i ny sang

Video: Phlake drømmer om at smadre skyer i ny sang

Der er fart på den ny-populære danske urban-duo Phlake, som med singlerne "So Faded" og "Pregnant" har markeret sig som et af Danmarks mest spændende nye navne.

Mads Bo og Jonathan Elkær, som er mændene bag succesen er nu klar med tredjesinglen "Angel Zoo", der viser en mere alvorlig side af duoen.

Sanger- og sangskriveren Mads Bo udtaler selv at: "Nummeret havde fra start af en intens energi med en attitude, der sagde "kom nu mand – hvorfor ik?" – Det var med til at inspirere til teksten, som bl.a. drømmer om at smadre skyer på vej til månen – imens man har sin hverdagsuniform på".

"Angel Zoo" handler for Phlake-produceren Elkær om, "at man skal gøre det, man har lyst til og give slip på andre folks forventninger. At kyle kaffekoppen ind i væggen og bare skride fra sit 9-16 job, hvis det er det, man drømmer om".

Et udsnit fra omkvædet lyder da også: "fly with the angels of my zoo/ try reaching out at the wild moon/ ruin clouds/do it now/play on through it (make it now)".

Duoen har gennem det sidste års tid rykket hurtigt. Med blot to singler udsolgte de både Ideal Bar og Lille Vega. Førstesingen "So Faded" fik stor omtale i udlandet, mens opfølgeren, "Pregnant" blev P3's Uundgåelige og banede for alvor vejen til deres succes her i hjemlandet.

"Pregnant" er gået platin på streaming og har på Spotify rundet 8,7 millioner streams.

Duoen skiller sig ud med deres skarpe rytmer og Bos kraftfulde vokal, samtidig med at de med deres musik forsøger at skabe en ny genre, "rhythm'n'balls", som de selv kalder det.

Se med i "Angel Zoo", når Phlake når måne-høje højder:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA