Video: Djämes Braun fyrer op for et farvestrålende festunivers

Video: Djämes Braun fyrer op for et farvestrålende festunivers

Djämes Braun har offentliggjort musikvideoen til deres nyeste single "Geronimo", som udkom den 12. februar.

En partystarter, der ud over at holde en fest også handler om at springe ud i det ukendte. I musikvideoen fyres der op for et unikt farvestrålende festunivers, der oser damer og drinks.

I en slotssal omgivet af udstoppede eksotiske dyr står Pilfinger i en lysende kongekappe med indbygget højtaler. Maskeklædte kvinder svinger hofterne til singlens reggae/dancehallrytmer, som er krydret med et strejf hiphop.

"Et shot, to shot, ti shots" – promilerne stiger i videoen. Festens temperatur stiger til global hede, hvilket munder ud i sætningen "Hold lige mine ting, jeg skal gå loco".

Singlen er en del af en af Djämes Brauns kommende album, som udkommer i løbet af 2016. Lige nu er bandet på turné rundt i det danske land. En turné, som de to festdrenge startede i går med koncerter på diskotekerne "Diskotek ONE" i Fredericia og "Karizma" i Slagelse.

Bandet Djämes Braun blev dannet i år 2012 af barndomsvennerne Kent Pedersen aka. Kenno og Lasse Kramhøft aka. Pilfinger. Den københavnsk baserede duo står bag landeplagen "Fugle" samt hits som "Lytter Ikk' Til Dem" og " Inficeret". Nu indtager de to reggae/dance-fyre nattelivet med sangen "Geronimo", som altså også har fået en visuel side.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA