Det synes publikum om Ellie Goulding i Forum

Det synes publikum om Ellie Goulding i Forum

Lørdag den 6. marts gav den engelske popsangerinde Ellie Goulding koncert i Forum i København. Læs GAFFAs anmeldelse med overskriften ''Der var konstant noget der ikke fungerede til den engelske popstjernes koncert'' her. Efter koncerten spurgte vi fire koncertgængere om, hvordan deres koncertoplevelse havde været.

Trine Maria Reimers-Larsen, bor i Rødovre, gymnasielev i 3.G på Borupgaard Gymnasium.

Hvad synes du om koncerten?

– Hun laver helt vildt fede sange, og koncerten var virkelig fed, men publikum var virkelig døde, og der skulle have været så meget mere energi fra deres side. Man kunne fornemme, at Ellie Goulding virkelig prøvede ihærdigt, men det må også have været svært for hende.

Hvad var det bedste ved koncerten?

– Helt klart at hun har så meget energi på scenen, at hun hopper op og ned og ligesom får publikum med sig, når hun bare giver sig 100 procent, det var virkelig fedt. 

Hvad var bundskraberen?

– Jeg vil sige, at man lige i starten kunne mærke på hende (Ellie Goulding, red.), at hun var en del træt, måske fordi det var hendes sidste show på turnéen. Jeg lagde mærke til, at hun stod og kiggede og tog sig til nakken og sådan nogle ting, hun var lidt sløv i starten. 

Hvor længe har du været fan af Ellie Goulding? 

– Jeg har hørt hendes sange fra da jeg gik i 8. klasse, det helt første og sådan noget. Jeg kan ikke huske, hvor jeg fandt hende henne, men jeg tror, det var på YouTube. Jeg tænkte bare, at hun var rigtig fed helt fra første lyt.

Camilla Toftebjerg, 19 år, kommer fra Give, gymnasieelev og Camilla Poulsgaard, 19 år, kommer fra Vejle, gymnasielev. 

Hvad synes I om koncerten?

– Vi synes, det var mega fedt, vi var også med, sidste gang hun gav koncert i Danmark (Tap1, red.) og synes, hun er blevet meget bedre. Der var meget mere show og dansere og så videre, det synes vi var helt vildt godt. Hun har udviklet sig meget. 

Hvad var højdepunktet?

– Da hun spillede ''Army'', som er en af de bedste sange. Den handler om hendes bedste veninde og er helt vildt sød.

Hvad var mindre godt?

– Det ved jeg ikke rigtig. Alt var perfekt. 

Hvad er jeres yndlingssang fra Ellie Goulding? 

Camilla T: – Det er nogle af hendes gamle sange fra ''Lights'', dem synes jeg helt klart er de bedste, og så den nye hun har lavet der hedder ''Lost and Found'', men det er fordi den minder mig om det gamle.

Camilla P: – Ja det synes jeg også, og så ''Figure 8'' fra det gamle album (Halcyon red.)

Sissel, 14 år, fra Svendborg, går i folkeskole og spiller tennis.

 

Hvad synes du om koncerten?

– Den var mega fed og meget festlig, jeg synes det var en rigtig god koncert.

Hvad var højdepunktet?

– Det var ''Burn'', det var sejt, da hun spillede guitarsolo. 

Hvad var bundskraberen?

– Det ved jeg ikke, alt var godt.

Hvordan lærte du Ellie Goulding at kende?

– Jeg hørte bare hendes musik og syntes, var rigtig god og hørte, at hun spillede i København, og tænkte at jeg gerne ville høre hende. 

Monica Lykke Kristiansen, 20 år, kommer fra Billund, har sabbatår og Kim Nelson, 21 år, bor i Grindsted og læser til pædagog.  

Hvad synes I om koncerten?

– Den var over al forventning. Vi har danset rigtig meget og haft det mega sjovt. Vi har set hende før i Tap1. 

Monica: – Jeg er meget stor fan og har hørt Ellie Goulding helt fra starten af i 2010, så jeg hev Kim med.

Hvad var højdepunktet?

– Det var slutningen af koncerten, hvor alle bare kendte sangene og kunne synge med, og hvor der kom konfetti, og der var en helt vild energi. Der kom stemningen helt i top.

Hvad var bundskraberen?

Monica: – Ventetiden fra opvarmningen til Ellie selv gik på scenen. Lige da opvarmningen havde været på, kom man op i gear, men det døde op ved den lange ventetid. Publikum var lidt sløve, og der var ikke så god stemning, og hvis man dansede, fik man bare lidt et blik fra nogle af de andre publikummer. Helt ærligt, så kom dog i gang! Vi dansede i hvert fald rigtig meget. Folk kendte måske ikke helt sangene, og så i stedet for bare at lade sig rive med at stemningen var det, som om de bare stod og tænkte ''Jeg kender alligevel ikke den her, så jeg står bare stille.''  

Hvad tænker du om Gouldings udvikling fra at have været en slags elektronisk indiepop-sangerinde til dancepop-dronning? 

Monica: – Nu har jeg set hende fra starten og fulgt hendes udvikling fra hendes gamle album ''Lights''. Måske savner jeg det lidt, men jeg kan vildt også godt lide hendes nye musik. Jeg synes godt, der kunne have været lidt flere gamle sange i forhold til det nye, som ikke så mange kendte, men der manglede som sådan ikke nogle sange til aftenens koncert.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA