Kelly Clarkson: Dr. Luke lyver meget

Kelly Clarkson: Dr. Luke lyver meget

Tidligere American Idol-vinder Kelly Clarkson har nu meldt sig på banen i fortællingen om den skandaleramte pop-producer Dr. Luke.

Produceren, hvis borgerlige navn er Lukasz Gottwald, har inden for de sidste par uger været i mediernes søgelys – dog på en yderst negativ facon. Gottwald blev allerede tilbage i 00'erne anklaget af popsangeren Kesha for at have bedøvet og misbrugt hende seksuelt, hvilket for sangerinden endte med en tabt retssag om et ønske om tilhold. Den 19. januar i år tabte Kesha igen en retssag, da New York Supreme Court dømte, at sangerinden ikke kan bryde sin pladekontrakt med det Sony-ejede Kemosabe Records og Dr. Luke.

Produceren har afvist alle anklagerne om overgreb, mens Kesha – trods sit nederlag i retten – kæmper videre. Læs mere om sagen her. 

Kelly Clarkson afslører nu i et interview med den australske radiostation KIIS FM, at hun tidligere har været tvunget til at arbejde med den mistænkte voldtægtsmand.

Clarkson og Gottwald arbejdede først sammen tilbage i 2004 ved indspilningen af "Since U Been Gone" og senere i 2009 med sangen "My Life Would Suck Without You".

Sangerinden beskriver Gottwald som en vanskelig person at omgås, nedværdigende og "ikke en god person". Ifølge Clarkson eksisterede samarbejdet mellem de to, kun fordi sangerindens pladeselskab Sony BMG (nedlagt i 2008) afpressede hende med et ultimatum: 'arbejd med ham, ellers udgiver vi ikke albummet'.

Clarkson fortæller, at det var en meget svær tid for hende, og at accepten af samarbejdet med Dr. Luke var en bitter pille at sluge og udelukkende baseret på en ansvarsfølelse over for resten af hendes band og team.

Sangerinden understreger dog, at hendes oplevelse med produceren var anderledes end Keshas, og at han aldrig forsøgte at forgribe sig på hende, men at han "løj meget", både over for hende og andre, hvilket resulterede i en skidt oplevelse af ham. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA