Lukas Graham i amerikansk top 10

Lukas Graham i amerikansk top 10

Det går kun en vej for Lukas Graham for tiden, og det er opad. I sidste uge kunne GAFFA meddele, at Lukas Grahams megahit "7 Years" havde indfundet sig på en imponerende 12. plads på den amerikanske Billboard-singlehitliste Hot 100. Nu, en uge senere, ligger "7 Years" på en 9. plads på den prestigefyldte hitliste.

De danske gutter har dermed lagt sig foran internationale hits som Adeles "Hello" og "I Took A Pill in Ibiza" af Mike Posner. Hot 100 toppes i skrivende stund af Rihannas "Work" på 1. pladsen og Justin Bieber med "Love Yourself" på en solid 2. plads.

Herudover ligger "7 Years" stadig nummer 1 på den australske hitliste Aria samt på den officielle engelske singlehitliste, hvor "7 Years" nu har ligget i fire uger. Hermed slår "7 Years" Aquas "Barbie Girl" og "Doctor Jones", som begge lå nummer 1 på den britiske hitliste i tre uger i 1997. Den seneste danske top 10-placering på den britiske hitliste var Alphabeats hitsingle "Fasination" der lå nummer 6 tilbage i 2007.

Tilbage i februar blev "7 Years" den første danske sang til at runde 100 millioner streams på musiktjenesten Spotify.

Fredag den 25. marts udkommer Lukas Grahams seneste album "Lukas Graham" i en international version. Foruden festivalkoncerter på NorthSide i Aarhus og Tinderbox i Odense afholder Lukas Graham to store danske koncerter ved Mølleparken i Ålborg og Østerbro Stadion i København til juni. Læs mere her. 

Lyt – endnu engang – til det internationale hit "7 Years":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA