Ukendt Kunstner indtager den danske albumhitliste

Ukendt Kunstner indtager den danske albumhitliste

Det er onsdag og dermed tid for offentliggørelsen af ugens officielle danske hitlister.

På albumfronten ligger opsamlingsalbummet fra dette års MGP fortsat på en 1. plads, hvor den nu har ligget i to uger. Mindst lige så interessant er dog, at Ukendt Kunstners nyeste album "Den Anden Side" har placeret sig på en flot 3. plads på den danske album top 40 – og dette er første uge, at albummet overhovedet indgår på listen.

Både Rihannas "Anti" og Lukas Grahams album "Lukas Graham (Blue Album) er faldet på albumlisten i denne uge og ligger henholdsvis som nummer 4 og 5 på den danske top 40. Justin Biebers "Purpose" ligger forsat på en solid 2. plads.

På den danske trackliste ligger Rihanna og Drakes "Work" forsat nummer 1, efterfulgt af Brandon Beal og Lukas Grahams "Golden" og Justin Biebers "Love Yourself" på henholdsvis en 2. og 3. plads. På en 12. plads har et nyt nummer fundet sin plads, nærmere bestemt ADHDs nummer med den kontroversielle titel "Min Pik Den Er Flot".

På vinylernes top 20 er der også nyheder på listen. David Bowies lp "Bowie at the Beeb" (med liveoptagelser fra BBC 1968-1972), som er ny på listen, har placeret sig på en 3. plads. Bowie er dog kun overgået af sin egen lp "Blackstar", som fortsat ligger nummer 1 for sjette uge i træk, samt Runrigs "The Story", som ligger nummer 2. "The Story" har tidligere være slået af listen, men er nu kommet retur.

Se alle ugens hitlister her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA