The Strokes har indspillet ny single

The Strokes har indspillet ny single

Det kan være svært at holde på gode nyheder, især hvis de begejstrer én. Jesse Kirshbaum, direktør for musikmediet Nue Agency, tweetede i går, at han lyttede til en ny single fra The Strokes. Den nyhed var nok forbeholdt et andet tidspunkt og er siden blevet slettet. 

NME skriver, at kilder bekræfter, at til deres vidende om bandets planer foreligger der en ny single. Den kunne muligvis være et resultat af bandets besøg i det mexicanske studie Victoria Records i december sidste år. 2016 tegner mere og mere til at blive et "comeback"-år for New Yorker-bandet.

Amerikanske Billboard rapporterer, at The Strokes spiller på South By South West i år – om end til en privat begivenhed. Der spekuleres nu i, om der vil blive debuteret nyt materiale. Da kvintetten sidste år blev offentliggjort til Governors Ball Music Festival, der løber af stablen til juni, sagde folk bag festivalen, at én af grundene til bookingen var, at The Strokes sandsynligvis var ude med nyt album til den tid.

"Det ville være deres første nye sange i, tja, et halvt årti. Lidt en stor ting. Derudover har de kun spillet sammenlagt otte shows i Nordamerika de sidste 10 år, så jeg synes, at det er ret stort, når de bare rammer scenen," har en talsperson for Governors Ball Music Festival sagt under en Reddit AMA.

I 2013 udkom The Strokes med "Comedown Machine". GAFFAs musikanmelder Ole Rosenstand Svidt kvitterede med fire stjerner og skrev: "Sangskrivningen er hele vejen på et solidt niveau, om end teksterne til tider er lovlig fragmentariske, og kreativiteten er i højsædet. Comedown Machine er ikke et stilskabende mesterværk på niveau med debuten Is This It?, men en solid udgivelse fra et band, der fem album inde i karrieren stadig kan hive kaniner op af hatten."

Image and video hosting by TinyPic


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA