Pearl Jam vil beskytte deres fans' hørelse

Pearl Jam vil beskytte deres fans' hørelse

Pearl Jam vil til kommende koncerter tilbyde deres fans ørepropper. Det skriver NME.

Tidligere på ugen bekendtgjorde AC/DC, at de måtte stoppe deres igangværende turné, fordi læger havde rådet forsanger Brian Johnson til at stoppe med at optræde live grundet alvorlige høreskader, der truede med at gøre ham permanent døv. 

Nu har Pearl Jam slået sig sammen med organisationen MusiCares for at beskytte publikums hørelse til deres koncerter. Uproxx rapporterer, at bandet vil tilbyde ørepropper i særlige Pearl Jam-beholdere til alle publikummer i bytte for en mindre donation til velgørenhed.

Om vigtigheden af at beskytte ens hørelse udtaler bassist Jeff Ament: "Lad være med at være ligeglad og doven til larmende rockkoncerter eller larme sig igennem sange på en gammel Walkman, som jeg gjorde for 30 år siden, (men for dælen, det lød godt.)"

Han fortsætter: "Brug beskyttelse eller du ender med en 1.5k ringende lyd i bege ører hver nat, når du skal i seng, eller værre endnu, når du prøver at nyde stilheden i den fredfyldte ørken eller skov, igen ligesom mig."

I år fejrer bandet sit 25 års jubilæum og er taget på turné. Indtil videre tyder det dog ikke til, at bandet har indspillet en opfølger til "Lightning Bolt" fra 2013. GAFFAs musikanmelder Michael José Gonzalez kvitterede med fem stjerner for albummet og skrev: "Kandidaterne til albummets bedste nummer står i kø, og de bliver kun flere, efterhånden som albummet kommer ind under huden, men et umiddelbart bud kunne være den afsluttende Future Days, der ganske enkelt er uafrystelig. En smuk afslutning på et eminent og massivt album, der viser, at der bestemt stadig er både liv og glødende gnist i Pearl Jam anno 2013."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA