Placebo giver to danske koncerter

Placebo giver to danske koncerter

Placebo gæster både Aarhus og København til oktober på deres ''20 Years of Placebo''-turné. 

Første del af turnéen starter netop i Danmark på Train i Aarhus den 13. oktober, og dagen efter, altså 14. oktober gæster Placebo ligeledes København til en koncert i Store Vega.

Bandets sanger og guitarist Brian Molko siger følgende om denne specielle turné:

"Lad os bare sige, at der vil blive spillet sange, som jeg har svoret, jeg aldrig ville optræde med igen. Jeg tror, det er tid til at anerkende, hvad en masse Placebo-fans gerne vil høre live. De har været tålmodige med os, siden vi sjældent spiller vores mest kommercielt succesfulde materiale. 

En 20 års jubilæums-tour ser ud til at være det rigtige tidspunkt at gøre dette på. Det er vores intention. Denne tour er lavet for vores fans og er en chance for os til at genopleve vores tidlige materiale. 

Så hvis du vil se os spille sange som ''Pure Morning'' og ''Nancy Boy'', som vi ikke har spillet i næsten 10 år og nok aldrig kommer til at spille igen, så skal du komme til disse shows. Vi har måske også nogle overraskelser med til jer oveni..."

Sidst Placebo gæstede Danmark var ved sidste års Northside Festival, hvor GAFFAs anmelder Kristoffer Veirum gav koncerten hele fem stjerner og skrev: Hvor er det en forbandet skam med det vejr – det er koldt og vådt – for Placebo er virkelig til stede med en gedigen, opløftende optræden.

Billetsalget starter fredag den 18. marts klokken 10 via spillestedernes hjemmesider og Billetnet.

Placebo blev dannet i 1994 i London af Brian Molko og Stefan Olsdal, der siden har spillet med skiftende trommeslagere. I 1996 blev debutalbummet ''Placebo'' udsendt, og bandet blev omtalt for især sangeren Brian Molkos androgyne udseende. Siden har Placebo udgivet i alt ni studioalbums inklusive ''Once More With Feeling'' og ''Covers''. 

Bandet fik sit kommercielle gennembrud med ''Without You I'm Nothing" fra 1998 og blev især kendt for ''Pure Morning'' og samarbejdet med David Bowie på andensinglen af samme navn som albummet. 

Varm op til efterårets unikke Placebo-oplevelser med den stemningsfyldte ''Special Needs'' fra bandets fjerde album ''Sleeping With Ghosts'' fra 2003. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA