Tivoli Friheden fuldender sit musikprogram

Tivoli Friheden fuldender sit musikprogram

Som supplement til de allerede 14 offentliggjorte navne på programmet Tivoli Frihedens Fed Fredags-program løfter Tivoli Friheden sløret for de syv sidste navne. Til Fed Fredag kan man opleve danske toner fra Sanne Salomonsen og Lars H.U.G.

Derudover kommer den engelske sanger James Morrison (billedet) forbi Tivoli Friheden med sin soullyd, mens danske stjerner som TopGunn og Ankerstjerne krydrer koncertplakaten med rap og dancehall. Direktørren for Tivoli Friheden Henrik Ragborg Olesen fortæller, at antallet af koncertdeltager til Fed Fredag har oplevet en markant stigning i løbet af årene. I år 2005 tiltrak musikprogrammet omkring 25.000 personer. Sidste år blev over 140 personer lukket ind ad koncertluen til Tivoli Friheden. Ifølge direktøren skyldes stigningen af koncertdeltagere, at Fed Fredag er blevet en tradition i Tivoli Friheden:

"Med Fed Fredag har vi fået skabt en vigtig tradition for Friheden. Musik formår virkelig at bringe folk sammen på tværs af alder og smag, og vi kan mærke, at interessen for Fed Fredag er støt stigende," udtaler han.

Den 29. april kommer rapperen Ankerstjerne til Tivoli Friheden. Med sit seneste album i bagagen "For Os" er han klar til at gøre Tivoli usikker med sange som "Mit navn i lys" og "Lille hjerte".

Den 13. april er TopGunn løs i Tivoli Friheden. Han startede med hittet "Kongens Have". Sidste år udgav han albummet "Ingen Andre". Nu står han klar til at fyrer op for en fest i Tivoli Friheden til forår. 

Den 3. juni kommer den danske legende Lars H.U.G til Tivoli Friheden. En sanger, der er kendt for sange som  "Elsker dig for evigt" og "Natsværmer".

Den 15. juli gæster det britiske talent James Morrison Tivoli Friheden. Nu kan du synge med på "Broken Strings", når han fylder sommerluften med stribevis af hits.

Den 29. juli er melankoli-rockdrengene fra Saybia på banen. Med sig i rygsækken har de albummet "No Sound from the Outside", der udkom oktober sidste år som gruppens første i otte år.

Den 26. august byder Tivoli Friheden op til dans. I hvertfald kommer Danser med Drenge til Tivoli Friheden med reggaepoptonerne fra hits som "Hvor længe vil du ydmyge dig" og "Er der nogle i himlen"

Den 9. september kommer Danmarks rockmama Sanne Salomonsen til Tivoli Friheden. Vilde danske rocktoner vil omfavne Friheden en sensommeraften.

Alle koncerterne begynder kl. 20, og fra klokken 18 koster entréen 160 kr. Der er dog mulighed for at få adgang til Tivoli Friheden hele sæsonen igennem – og dermed samtlige 21 koncerter for 399 kr. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA

// DAN