Billedserie: Saybia gæstede GAFFA Library Sessions

Billedserie: Saybia gæstede GAFFA Library Sessions

I aftes gæstede Saybia-forsanger Søren Huss og keyboardspiller Jess Jensen Biblioteket Frederiksberg til årets anden GAFFA Library Session, som sædvanlig med GAFFA-skribent Henrik Tuxen som interviewer og med en lille håndfuld akustiske numre – og mulighed for, at publikum kunne stille spørgsmål og få hyggesnakket med bandet, selfies og autografer.

Se en stor fotoserie fra det udsolgte arrangement her.

Læs senere i dag en udførlig reportage fra aftenen.

GAFFA Library Sessions fortsætter med følgende program:

Michael Falch og Poul Krebs, tirsdag den 19. april klokken 19-21

Senior-sanger-sangskriverne er under navnet KrebsFalch aktuelle med deres første fælles album "Tomandshånd" og Danmarksturné i foråret

Mads Langer, tirsdag den 31. maj klokken 19-21

Charmetrolden hitter for tiden med singlen "3AM". 18. marts udgiver han albummet "Reckless Twin" og tager kort herefter på Danmarksturné.

Ved alle arrangementer er der liveinterview ved GAFFAs mangeårige skribent Henrik Tuxen, akustiske minikoncerter, salg af merchandise og mulighed for at stille spørgsmål og få autografer og tage billeder.

Billetsalget til de enkelte aftener åbner 14 dage før de enkelte arrangementer via Biblioteket Frederiksbergs hjemmeside

Medlemmer af GAFFA Plus Guld kan 14 dage før de enkelte arrangementer hente gratis billetter via GAFFA.dk/plus

Som altid er der en gratis slow beer på Vinstue 90 på Gl. Kongevej 90 på Frederiksberg for alle med billet til GAFFA Library Sessions.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA

// DAN