Nyhed

Spot Festival tilføjer urban til programmet

Den aarhusianske festival for upcoming musik har netop føjet tre af Nordens topnavne indenfor urban-genren til programmet.

Spot Festival, som løber af stablen i Aarhus fra den 28. april til den 1. maj har netop offentliggjort S!vas, svenske Lorentz og norske Unge Ferrari til dette års program. 

De er før blevet beskrevet som blandt andet Nordens ''rapcrooners'' og ''nordic-noir'-udgaver af amerikanske kunstnere som Yung Thug og Fetty Wap. 

S!vas er en dansk rapper med rødder i Iran og debuterede i 2013 med ep'en ''d.a.u.d.a'', som fik gode anmeldelser og kastede det store hit af samme navn som ep'en af sig. Han vandt også en Danish Music Award i 2014 for ''Årets danske urban-udgivelse'' og GAFFAs Specialpris til GAFFA-Prisen samme år. Han er nu aktuel med sit debutalbum ''Familie før Para'', der udkom i februar måned i år. 


Lyt til førstesinglen ''Jaja'' her:

Den svenske rapper Lorentz kommer fra Stockholm, er kendt for at rappe på svensk og har tidligere dannet duo med sin bror Sakarias. Han har også samarbejdet med kunstnere som jj, Say Lou Lou og Joy. Solodebuten ''Kälekslåtar'' blev udgivet i 2014 og vandt en svensk Grammis for årets bedste hiphop/soul-udgivelse. 


Stift bekendtskab med den unge svensker på nummeret ''Allt Från Mig'' her:

Bag kunsternavnet Unge Ferrari finder man Stig Haugen, der spås til at blive et stort navn på den norske r&b-scene. Han debuterede i november sidste år med debutpladen ''Til Mine Venner'', der udkom oven på hitsinglen ''Hvis Du Vil''.


Bedøm selv hypen omkring Unge Ferrari på sangen ''Lianer'' herunder: 

Spot Festival afholdes fra den 28. april til den 1. maj på forskellige locations i Aarhus og har mere end 20 år på bagen som showcase-festival. Spot Festival fokuserer primært på den danske og nordiske upcoming musikscene. 


På Spot Festival kan du i år opleve blandt andet Alex Vargas, Chinah, De Underjordiske, Den Sorte Skole, Dúné, Karl William, Katinka, Liss, Phlake, Saveus, Wangel og mange flere. Det fulde program forventes offentliggjort tre uger før festivalstart. 

Billetter kan findes via GAFFA.dk/festivalguide.

ANNONCE