Guide: Ugens bedste sange

Guide: Ugens bedste sange

Endnu en uge er omme, og foråret begynder så småt at banke på - selvom vejrudsigten truer med sne i Påskeferien. Lad os håbe, at det gode vejr holder, og i stedet fokusere på al den gode musik, som udkom i denne uge. Du kan høre GAFFAs udvalgte i Spotify her forneden.

I fredags var Dúné (billedet) klar med en dugfrisk musikvideo til deres nye single "Never Be Alone". Singlen skal ses som en forspil til bandets kommende album, der forventes at udkomme til efteråret 2016. Med singlen får man et forsmag på rockdrengenes nye lydprofil samt en mulighed for at genopleve stemningen fra bandets forårsturné, "The Grand Tour".

Zayn Malik har endnu en før-godte i ærmet, før han udgiver sit første soloudspil, "Mind of Mine". Pladen udkommer nemlig først næste fredag, den 25. marts. Zayn forkæler sine fans med en fjerde sang fra pladen, nemlig "Befour". Tidligere har han overrasket sine loyale fans med forskellige smagsprøver fra solopladen; førstesinglen "Pillowtalk" og "Like I Would".

WhoMadeWho er aktuelle med en ny single, "Hi & Low". I 2014 udgav de albummet "Dreams", som modtog flotte seks stjerner af GAFFAs musikanmelder Simon Nathanael under overskriften: "Bugner af dyb pop leveret med let hånd."

Hør alle ugens bedste sange i Spotify her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA