Nyhed

Galleri: Den røde løber til Club Awards 2016

Der var linet op til fest, som dj's, musikere og reality-stjerner troppede op på den røde løber til gårsdagens festbrag i Ballerup Super Arena

Det var et brag af et show, da Club Awards løb af stablen i Ballerup Super Arena i går lørdag d. 19. marts 2016. Der blev uddelt 11 prestigefulde priser til Club Awards i kategorier fra Årets Danske Club til Årets Danske DJ og meget mere, mens aftenen også bød på hele 34 dj's og artister til en 10 timers fest.

Til hver pris fandt arrangørernes fagjury fire nominerede, hvorefter vinderne blev fundet via en offentlig afstemning. Blandt de 11 vindere løb Emil Stabil med prisen for årets Club Hit, mens årets danske live-navn blev Suspekt. Du kan se alle vinderne her.

Som til alle store prisuddelinger var den røde løber spækket med festglade mennesker, og du kan se dem alle i GAFFAs galleri her. Du kan blandt andet se r'n'b-sangerinden Katie Keller, der for tiden er aktuel med dobbeltsinglen "Snakker For Meget/Penge", realitystjernen Stephanie Star, pornomodellen Denice Klarskov, Frederik Fetterlein, den danske Twerk Queen (billedet) og DJ Alligator. 


Se GAFFAs galleri her. 

ANNONCE