Billetsalget til Tinderbox 2016 går strygende

Billetsalget til Tinderbox 2016 går strygende

Den nye festivalspiller i Danmark, Tinderbox, i Odenses Tusindårsskoven, meddeler, at billetsalget til festivalens 2. år går over alle forventninger. Til Tinderbox 2016 er der allerede her i slutningen af marts solgt flere billetter, end der samlet set blev solgt sidste år – hvor der i alt blev solgt 22.000 partout- og endagsbilletter.

Musikfestivalens pressetalsmand Morten Hopballe udtaler: "Vi er selvfølgelig vildt glade, men vi er også ydmyge omkring det", men ser det som et "stort anerkedende klap på skulderen".

Hopballe vurderer, at forklaringen på det fine billetsalg bygger på sidste års succesoplevelse, men også det foreløbige musikprogram, der i år er præsenteret.

En tilfredshedsundersøgelse udført af Epinion blandt sidste års festivalgængere fastslog, at hele 97 procent af gæsterne var tilfredse eller meget tilfredse med Tinderbox-oplevelsen – og den unge festival har derfor noget at leve op til når den 2. Tinderbox løber af stablen den 23.-25. juni.

Torsdagsbilletterne er allerede revet væk, men billetter til fredag og lørdag er stadig i omløb, ligesom 3-dags-partoutbilletter er.

Præcis hvor mange partoutbilletter, der er solgt, og hvor mange endagsbilletter, der er solgt de enkelte dage, ønsker festivalen ikke at oplyse.

Partoutbilletterne stiger med 150 kr. fra den 1. april til 1.545 (eksklusiv gebyr) og kan købes på tinderbox.dk

Programmet for de enkelte dage lyder på:

MagicBox:

Torsdag: Lost Frequencies, Zeds Dead, Bassjackers, TooManyLeftHands, Steve Angello

Fredag: Otto Knows, Yellow Claw, Don Diablo, Alan Walker

Lørdag: Sam Feldt, AV AV AV, EDX, Deniz Koyu, Fedde Le Grand

Hovedscenerne:

Torsdag: Rammstein, Band of Horses, The National, The 1975, Of Monsters And Men, Saybia

Fredag: Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, Years & Years, Malk De Koijn, The Sandmen, Scarlet Pleasure

Lørdag: David Guetta, Suede, Lukas Graham, Jason Derulo, Mac Miller, The Minds of 99, Ukendt Kunstner

Tinderbox mangler desuden at offentliggøre en håndfuld navne til årets program.

Glæd dig til Tinderbox 2016, hvor skønsang fra Seattle-rockere, Band of Horses, kan opleves – her med "No One's Gonna Love You":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA