Video: Bag om Liima til Frost Festival

Video: Bag om Liima til Frost Festival

Til februars Frost Festival fulgte sponsorerne bag festivalen det pladeaktuelle-band Liima, da de i tre dage tjekkede ind på Hotel Astoria i København under festivalen, hvilket mundede ud i denne mini-dokumentar.

I videoen får man et eksklusivt bag-om-scenen indblik i Liimas arbejdsprocesser, den særlige måde bandet skaber deres musik på og det intense 3-dags ophold på hotellet, som både fungerede som øvelokale, hjem og spillested.

"Vi er her i høj grad for at spille koncerter, men også for at lave ny musik", forklarer Liimas Rasmus Stolberg i videoen.

En håndfuld heldige fans var blevet inviteret indenfor til det intime setup og kunne altså først opleve noget af bandets ny-skrevne materiale på et af hotelværelserne og blev efterfølgende inviteret med ned til skabelsesstedet – hotellet gamle restaurantkøkken.

Se her mini-dokumentaren:

Liimas debutalbum "ii" er ude nu og har fået en fin firstjernet anmeldelse af GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen under overskriften "Efterklang-trio skifter ham til nye vellykkede klange". Læs hele anmeldelsen her.

Bandet giver desuden deres eneste danske koncert i denne omgang på Spot Festival i Aarhus den 29. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA