Ny single: Biffy Clyro flår dig i småstykker

Ny single: Biffy Clyro flår dig i småstykker

Biffy Clyro har bekendtgjort, at de udgiver deres syvende studiealbum, "Ellipsis", den 8. juli i år. I mandags havde Zane Lowe premiere på førstesinglen, "Wolves of Winter". Hør den her forneden.

Den engelske trio har indspillet i Los Angeles med producer Rich Costey, som tidligere har arbejdet med Muse, Mew, My Chemical Romance og Sigur Rós. Ud fra førstesinglen "Wolves of Winter" at dømme bliver der mere guitartæv denne gang, end der gjorde på deres sidste udspil. Sanger og guitarist Simon Neil fortæller: "'Wolves of Winter' handler om, at vi er en ulveflok, og skulle nogen komme for tæt på os - så river vi dem i små stykker."

Biffy Clyro udgav i 2013 det ambitiøse dobbeltalbum, "Opposites". GAFFAs musikanmelder Christian Erin-Madsen kvitterede med fire stjerner under overskriften: "Eksplorative variationer charmerer detaljer ind under huden." Læs hele anmeldelsen her.

Det vil være muligt at fange den engelske trio live før udgivelsen, når de besøger vores naboer i Norge og spiller til Bergenfest den 15. juni. Billetter kan skaffes via GAFFA Live

Hør "Wolves of Winter" via Apple Music her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA