Nyhed

Paul McCartney springer ud som pirat?

Den berømte Beatle følger i Keith Richards' fodspor og medvirker i den kommende 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Paul McCartney følger tilsyneladende i Keith Richards' celebre fodspor. Han skal nemlig efter sigende medvirke i "Pirates Of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales." Det skriver NME.

Man var allerede begyndt at filme femte film i den populære serie, da den berømte Beatle blev tilføjet til rollelisten. Ifølge Deadline gav tilføjelsen ikke anledning til, at man måtte filme scener om, men man tilføjede i stedet en ekstra scene, så McCartney kunne gøre sin entré. Detajer om hans rolle er endnu ikke blevet offentliggjort. 

Tidligere har Keith Richards spillet rollen som Captain Teague i "Pirates of the Caribbean: At the World's End" og "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides". Teague er i filmen far til Jack Sparrow, spillet af Johnny Depp, som da også har fortalt, at Richards har været en kraftig inspiration for, hvordan han spiller rollen. "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" er sat til udgivelse den 26. maj 2017. 


Paul McCartney påbegyndte for nylig en juridisk proces for at få rettighederne til en række af sine klassiske The Beatles-sange tilbage. Rettighederne til sangene blev under stor opsigt opkøbt i 1985 af Michael Jackson, hvad da også gjorde det venskabelige forhold mellem de to musikere anstrengt. Billboard skriver, at McCarney har ansøgt om en ophævelse på 32 sange hos U.S. Copyright Office. Derudover har han gjort det samme på sine sange, der blev udgivet på Beatles-album fra 1962 til 1964 til trods for, at mange af sangene blev udgivet senere - for eksempel "Come Together", "She Came In Through The Bathroom Window" og syv sange fra "Abbey Road"-albummet, samt singlerne "Don't Let Me Down" og "The Ballad of John & Yoko".

ANNONCE