Mic-drop: Lukas Graham rapper igennem i videoklip

Mic-drop: Lukas Graham rapper igennem i videoklip

I fredags lagde den amerikanske tv-kanal TeenNick et kort interview op med Lukas Graham, hvor forsanger Lukas Graham Forchhammer brillierer, da han skal demonstrere sin rap-kundskab. Se klippet her forneden.

Den lille video er et kort interview, "Rapid Fire", hvor bandet bliver stillet en række spørgsmål på kort tid. Bandet skal for eksempel svare på, hvilken topping de foretrækker i deres burger. Mod slutningen af videoen bliver de spurgt, om de har nogle skjulte talenter. Lukas svarer, at han kan rappe og får straks sat mikrofonen foran munden til at demonstrere. Hvad følger får intervieweren til at spærre øjnene helt op i forbløffelse. Beskrivelsen til videoen passer nemlig perfekt: "The guy can RAP."

Det går ellers strygende for de danske drenge på de udenlandske hitlister. I USA er det kun Justin Bieber og Rihanna, der holder Lukas Graham fra førstepladsen på Billboards Hot 100, mens at de på sjette uge i træk ligger på den australske hitliste med hittet "7 Years". 

"7 Years" blev for nylig den første danske sang til at runde 100 og siden 200 millioner streams på musiktjenesten Spotify, og på Spotifys globale hitliste ligger sangen lige nu som en imponerende nummer 3, kun overgået af Rihanna featuring Drake med "Work" og Mike Posners "I Took a Pill in Ibiza".

Se Lukas Graham imponere med rap-skillz på TeenNick her:

 

 
Rapid Fire: Lukas Graham

The guy can RAP. Lukas Graham with the #MicDrop.

Opslået af TeenNick på 25. marts 2016

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA